kaplanxxx yazdı:
evet arkadaşlar resmi site ogunsanlisoy.com ama ogün abinin röportajlarını dinlerseniz görceksiniz ki resmi sitem ogunsanlisoy.com ve sağolsun beni sevenlerin düzenlediği ogunsanlisoy.info da benim de sık sık girip ziyaret ettiğim sitedir dediği aşikar ve zaten bu siteye gönül verenlerin onu duyunca alması gereken karşılığı aldığı ortada.BİZ BU YOLA BAŞKOYDUK................
arkadaşında dediği gibi Ogün abi hatta ve hatta bu üçalbümü çıkmıştı o zamanlar ve bir kanalda röportaj yapılıyordu.Ogün abiye millet size ulaşırsa hangi siteye girmeli diye ilk önce ogunsanlısoy.com sonra ise benim fanlarımın hazırlamış olduğu ve bu info için çaba gösterdikleri bir site varki bütün fanlarım orada diye ogunsanlisoy.info demişti.bende bu ropörtajı hatırlıyorum.hatta ve hatta Güven abinin programına konuk olmuştu ve infomuzun adresini verip emeği geçen insanlara teşekkür etmişti fırsat buldukçada siteye girdiğini söylemişti...Gerçekte arkadaşın dediği gibi kim ne derse desin Ogün Sanlısoy için gerçek bir site var oda infodor...Burada bulunan ve bir emek vermek isteyen insanların oluşturduğu...sadece Ogün abi için ve çevresinde bulunan (şarkıları,grubu olsun)birşeyler yaptıkları...(Göz var nizan var sonuçta burada başımızda bulunanların yada bizlerin emekleri yatsınamaz...)Siz yadığınız infonun başına biz söyledik biz bu yola başkoyduk...